Praktijkinformatie

Picture

Huisartsenpraktijk Tecim is een relatief kleine, stadse huisartsenpraktijk, gehuisvest in een nieuw pand in Rotterdam. Een huisarts, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en twee dokterassistenten verlenen samen zorg aan 3200 patiënten.

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Tecim is een relatief kleine, stadse huisartsenpraktijk, gehuisvest in een nieuw pand in Rotterdam. Een huisarts, een praktijkondersteuner GGZ, een praktijkondersteuner somatiek en twee dokterassistenten verlenen samen zorg aan 3200 patiënten.

Picture

Locatie

De praktijk ligt naast winkelcentrum Keizerswaard (onder het grote vierkante flatgebouw aan de Herenwaard). De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De prikpost STAR-SHL (locatie Palmentuin) is vlakbij.

Bereikbaarheid

De praktijk is op werkdagen open van 8.00 – 17.00 uur. Tussen 8.00 en 11.30 uur is de assistente telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken en voor vragen. Tussen 13.30 en 15.30 uur is de assistente telefonisch bereikbaar voor alle uitslagen.

Consult bij de huisarts

Een consult bij de huisarts duurt 10 minuten. Denk je meer tijd nodig te hebben of wil je twee klachten bespreken? Laat dat aan de assistente weten op het moment dat je een afspraak maakt. We plannen dan meer tijd voor je in.

Onverwacht verhinderd?

Kun je onverwacht niet op je afspraak komen? Dat kan gebeuren. We gebruiken de voor jou gereserveerde tijd dan wel graag voor iemand anders. Verplaats of annuleer een afspraak daarom minimaal 24 uur van tevoren. Kom je zonder bericht niet op jouw afspraak dan kunnen wij een wegblijftarief in rekening brengen. Deze schadevergoeding bedraagt 35 euro en wordt niet vergoed door jouw zorgverzekeraar

Waarneming op woensdag en tijdens vakanties

 • Op woensdag neemt huisarts P.J van Zwieteren regelmatig waar voor patiënten met klachten die niet tot de volgende dag kunnen wachten. De praktijk van dokter van Zwieteren vind je aan de Schelmeroord 14, 3079 LW Rotterdam. Telefoon: 010-4821710
 • Tijdens vakanties wordt meestal als volgt waargenomen:

  Patiënten met achternaam uit alfabet ‘A t/m K’:
  P.J. van Zwieteren, huisarts
  Telefoon: 010- 4821710
  Werkt uitsluitend volgens afspraak.

  Patiënten met achternaam uit alfabet ‘L t/m Z’:
  K. Hentzen, huisarts
  Telefoon: 010-4822912
  Werkt uitsluitend volgens afspraak.

Spoed tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten

Heb je op werkdagen na 17.00 uur of in het weekend spoedzorg nodig? Bel dan met de Huisartsenpost Zuid, Maasstadweg 59, 3079 DZ Rotterdam, tel. 010-2909888. De spoedpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Een bezoek aan de Huisartsenpost kan alleen op afspraak.

Niet verschijnen op afspraak zonder afbericht

Als je niet op de gemaakte afspraak kan komen, zeg deze dan ruim van te voren af. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afzegging zijn de kosten van het gemiste consult voor eigen rekening!

Onderdeel van Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Goede zorg en patiënt centraal staat bij Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid. Digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden, afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Lees meer op: www.centrichealth.nl